17 Август 2012
403207
Баклава
Имам Баялдъ
Майонеза с моркови
Патладжани с телешко
Салата с краставици
Краставици и сусам по турски
Супа от леща и кисело мляко
Супа по турски
Тархана по турски
Турски гевреци
Турска питка
Кебап с агнешко
Супа по турски
300 г овче месо
60 г моркови
60 г магданоз
30 г корен от целина
45 г кромид лук
60 г ориз
жълтъкът на 1 яйце
90 мл кисело мляко
1/2 лимон
сол на вкус
• Месото, изчистените морков, магданоз, целина и лук се заливат с вода, солят се и се варят до готовност.
• Изчистеният и измит ориз се вари в прецедения бульон и се добавя нарязаното месо.
• Жълтъкът се разбива с киселото мляко и сокът от лимона.
• Изсипва се в супата при непрекъснато разбиване, за да не се пресече яйцето.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари