Вкусни рецепти от турската кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Краставици и сусам по турски
403181

Краставици и сусам по турски

3 с. л. соев сос
2 с. л. оцет
1/2 ч. л. захар
1 скилидка пресован чесън
60 г печен сусам
1 с. л. олио (сусамово олио)

6 краставици

• Краставиците се измиват и обелват.
• Нарязват се на кубчета и се прехвърля в чиния за салата.
• Отделно се приготвя заливката.
• Всички продукти без краставицата се поставят в буркан с винт и разтърсват добре.
• Краставиците се заливат с приготвената заливка.
• Салатата с краставици и сусам се поднася веднага.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft