4 Май 2013
134973
Агнешко със спанак
Руло от агнешко месо
Агнешко със зеленчуци
Ароматни агнешки ребърца
Вкусна великденска салата
Яйчни пиленца
Великденска салата
Великденски пиленца
Агне от картофи, пълнено с кайма
Лесна великденска салата
Пилешка супа за Великден
Пилешка супа с коприва за Великден
Великденска погача
Великденски щрудел
Великденски кифлички
Пилешка супа за Великден
1 пиле с дреболиите
50 гр. ориз
2 с.л. олио
2 яйца
1/2 връзка магданоз
1 лимон
черен пипер
сол
Почистеното и измито в студена вода пиле заедно с дреболиите, се поставя в тенджера със студена подсолена вода и се вари на слаб огън до омекване на месото.
След обезкостяване се нарязва на парченца, като се прибавят и нарязаните на дребни перченца дреболии. Към супата се прибавя почистеният, измит и отцеден ориз. Варенето продължава до омекване на ориза. Прибавят се ситно нарязаният магданоз и смленият черен пипер.Застройва се с разбитите с лимоновия сок яйца.
Великден
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари