Празнично меню за Великден

вход през zajenata.bg
134964

Великденска салата

6 твърдо сварени яйца
прясна маруля
олио,сол,оцет на вкус
за желираните яйца:
6 черупки от яйца
300 мл бульон по избор-зеленчуков или пилешки
1 сварен морков
1 кафена чашка грах от консерва
1 кафена чашка сладка царевица
1 пакетче желатин
150 гр колбас
Начин на приготвяне:

За да получим празни черупки яйцата се пробиват от към тъпата страна и се изпразват и измиват. Подреждат се в коричка за яйца за да може като ги напълним да стоят с отвора нагоре.

Разтваряме желатина в няколко лъжици вода след това го прибавяме към бульона,който предварително сме прецедили, за да е бистър.

Подреждаме в черупките зеленчуците, от колбаса изрязваме фигурки ако имате с какво, ако не го накълцвате на кубчета.

Накрая допълваме черупките с бульон и оставяме в хладилника да се желират. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft