4 Май 2013
134986
Агнешко със спанак
Руло от агнешко месо
Агнешко със зеленчуци
Ароматни агнешки ребърца
Вкусна великденска салата
Яйчни пиленца
Великденска салата
Великденски пиленца
Агне от картофи, пълнено с кайма
Лесна великденска салата
Пилешка супа за Великден
Пилешка супа с коприва за Великден
Великденска погача
Великденски щрудел
Великденски кифлички
Пилешка супа с коприва за Великден
коприва
бяло пилешко месо
чаша ориз
зехтин
1-2 ореха
1 гл. лук
сол
Месото се сварява предварително с малко сол и се нарязва на ситно.
Копривата се измива добре с ръкавици, за да няма опарени, и се нарязва също на ситно.
После се задушава с малко вода и зехтин заедно с ориза и лука и се добавят към супата с месото.
Накрая се добавят по желание настъргани орехчета за украса.
Великден
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари