Празнично меню за Великден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешка супа с коприва за Великден
134986

Пилешка супа с коприва за Великден

коприва
бяло пилешко месо
чаша ориз
зехтин
1-2 ореха
1 гл. лук
сол
Месото се сварява предварително с малко сол и се нарязва на ситно.
Копривата се измива добре с ръкавици, за да няма опарени, и се нарязва също на ситно.
После се задушава с малко вода и зехтин заедно с ориза и лука и се добавят към супата с месото.
Накрая се добавят по желание настъргани орехчета за украса.
 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft