Празнично меню за Великден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешка супа за Великден
134964

Пилешка супа за Великден


1 пиле с дреболиите
50 гр. ориз
2 с.л. олио
2 яйца
1/2 връзка магданоз
1 лимон
черен пипер
сол
Почистеното и измито в студена вода пиле заедно с дреболиите, се поставя в тенджера със студена подсолена вода и се вари на слаб огън до омекване на месото.
След обезкостяване се нарязва на парченца, като се прибавят и нарязаните на дребни перченца дреболии. Към супата се прибавя почистеният, измит и отцеден ориз. Варенето продължава до омекване на ориза. Прибавят се ситно нарязаният магданоз и смленият черен пипер.Застройва се с разбитите с лимоновия сок яйца.
 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft