4 Май 2013
134986
Агнешко със спанак
Руло от агнешко месо
Агнешко със зеленчуци
Ароматни агнешки ребърца
Вкусна великденска салата
Яйчни пиленца
Великденска салата
Великденски пиленца
Агне от картофи, пълнено с кайма
Лесна великденска салата
Пилешка супа за Великден
Пилешка супа с коприва за Великден
Великденска погача
Великденски щрудел
Великденски кифлички
Яйчни пиленца
Основата на пиленцето е от половин варено яйца, а главата представлява топче от настъргани варени картофи и жълтък, като я прикрепвате към тялото с клечка за зъби. За очи използвайте черен пипер на зърна. Интересни за децата са и яйчните мишки – с основа от половин варено яйце, на което сте направили два малки разреза на „върха“ и в края, където да пъхнете уши и опашка от кашкавал.
Великден
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари