4 Май 2013
134964
Агнешко със спанак
Руло от агнешко месо
Агнешко със зеленчуци
Ароматни агнешки ребърца
Вкусна великденска салата
Яйчни пиленца
Великденска салата
Великденски пиленца
Агне от картофи, пълнено с кайма
Лесна великденска салата
Пилешка супа за Великден
Пилешка супа с коприва за Великден
Великденска погача
Великденски щрудел
Великденски кифлички
Великденски пиленца
10 яйца
1 пачетче крема сирене
ч.пипер
морков
Жълтъците се претриват с крема сиренето и се посоляват на вкус. От сместа се оформят топчета с две големини – едните за тялото, а другите за главичките на пиленцата. Топчетата се прикрепват едно към друго с помощта на клечка за зъби, а от моркова се изрязват тънки лентички за човки и гребенчета. Черният пипер се поставя за очички.
Великден
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари