28 Март 2012
167579
Мусака от агнешко
Великденско гнездо
Великденска баница
Великденска салата със спанак
Великденска салата със зеленчуци
Ярешко печено със спанак
Празнична агнешка супа
Млечен кебап
Сладки пиленца
Козуначен пудинг
Козунаци на плитка
Великденски кифлички
Великденски сладки със стафиди
Великденски сладки
Дреболии със заливка
Празнична агнешка супа
1 кг нетлъсто агнешко месо
70 г масло
1 връзка зелен лук
4-5 с.л. ориз
по 1 връзка киселец, лапад и магданоз
1 с.л. брашно
1 бр. яйце
1 ч.ч. кисело мляко
сол, черен пипер
Месото се нарязва на хапки. Нарязаният на ситно лук се задушава в маслото. Прибавя се месото и то също се задушава. Посолява се и се посипва с черен пипер. Залива се с 8 ч.ч. гореща вода. Когато супата заври, се добавя оризът. Силата на огъня се намалява и се оставя да къкри още 30 минути. Тогава се добавят лападът, киселецът и магданоза, нарязани на ситно. Супата се оставя да ври още 10 минути, след което се застройва с кисело мляко, 1 с.л. брашно и 1 бр. яйце.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари