Рецепти за Великденски ястия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Великденска салата със спанак
167481

Великденска салата със спанак

1 бр. маруля
100 г спанак
1 връзка репички
1 връзка пресен лук
5-6 стръка магданоз
За соса:
100-120 г сирене
2 бр. печени чушки
6-8 с.л. олио
2 с.л. оцет
черен пипер

Марулята и спанака се измиват, подсушават се и се нарязват на ивички. Слагат се в купа. Останалите зеленчуци се режат на по-едро и се добавят към салатата. Посолява се на вкус и се разбърква. Печените чушки за соса се счукват в хаванче с олиото, добавя се сиренето и се мачка до консистенция на пастет. Подправя се с оцета и черния пипер. Непосредствено преди сервирането се излива върху салатата.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft