28 Март 2012
167501
Мусака от агнешко
Великденско гнездо
Великденска баница
Великденска салата със спанак
Великденска салата със зеленчуци
Ярешко печено със спанак
Празнична агнешка супа
Млечен кебап
Сладки пиленца
Козуначен пудинг
Козунаци на плитка
Великденски кифлички
Великденски сладки със стафиди
Великденски сладки
Дреболии със заливка
Великденски сладки със стафиди
100 г стафиди
сока и кората на 1 лимон
около 1 кг брашно
2 ч.ч. захар
1 ч.ч. олио
1 ч.л. сода бикарбонат
щипка сол
30 г орехи
ванилия
Стафидите се напръскват с лимонов сок. От останалите продукти и 1 ч.ч. вода се замесва тесто и се прибавят стафидите. Разточва се на кора с дебелина 1 см. С формички се изрязват сладки, нареждат се в намаслена тава и се пекат около 30 минути до зачервяване.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари