28 Март 2012
167501
Мусака от агнешко
Великденско гнездо
Великденска баница
Великденска салата със спанак
Великденска салата със зеленчуци
Ярешко печено със спанак
Празнична агнешка супа
Млечен кебап
Сладки пиленца
Козуначен пудинг
Козунаци на плитка
Великденски кифлички
Великденски сладки със стафиди
Великденски сладки
Дреболии със заливка
Ярешко печено със спанак
1 бр. ярешко бутче
3-4 връзки пресен лук
1 кг спанак
пресен джоджен
сол, червен пипер
олио
Лука, спанака и джоджена се нарязват на ситно и се слагат в голяма тава за печене. Месото се реже на парчета, като всяко парче се овалва с олио, сол и пипер. Нареждат се парчетата върху спанака, заливат се с 3 ч.ч. вода, покрива се с фолио и се пече 2-3 часа в умерена фурна. Може да се прибави и ориз - аз го варя и го сервирам за гарнитура.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари