Рецепти за Великденски ястия

вход през zajenata.bg
167481

Козуначен пудинг

500 мл прясно мляко
100 г захар
1 дебела филия козунак
2 бр. ванилии
3 бр. яйца
100 г захар за карамела

Захарта се разтваря в млякото, прибавят се разбитите яйца и ванилията. Козунакът се нарязва на малки кубчета и се прибавя към сместа. Прави се карамел и се облива форма за кекс. Изсипва се сместа. Пече се на водна баня до бледо кафяво. Когато изстине се обръща в подходяща чиния. Поднася се със сметана по желание.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft