28 Март 2012
167481
Мусака от агнешко
Великденско гнездо
Великденска баница
Великденска салата със спанак
Великденска салата със зеленчуци
Ярешко печено със спанак
Празнична агнешка супа
Млечен кебап
Сладки пиленца
Козуначен пудинг
Козунаци на плитка
Великденски кифлички
Великденски сладки със стафиди
Великденски сладки
Дреболии със заливка
Козуначен пудинг
500 мл прясно мляко
100 г захар
1 дебела филия козунак
2 бр. ванилии
3 бр. яйца
100 г захар за карамела
Захарта се разтваря в млякото, прибавят се разбитите яйца и ванилията. Козунакът се нарязва на малки кубчета и се прибавя към сместа. Прави се карамел и се облива форма за кекс. Изсипва се сместа. Пече се на водна баня до бледо кафяво. Когато изстине се обръща в подходяща чиния. Поднася се със сметана по желание.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари