Празнично меню за Великден

вход през zajenata.bg
134993

Яйчни пиленца

Основата на пиленцето е от половин варено яйца, а главата представлява топче от настъргани варени картофи и жълтък, като я прикрепвате към тялото с клечка за зъби. За очи използвайте черен пипер на зърна. Интересни за децата са и яйчните мишки – с основа от половин варено яйце, на което сте направили два малки разреза на „върха“ и в края, където да пъхнете уши и опашка от кашкавал.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft